Hodnocení obchodu

4,9 178 hodnocení
5
167x
4
8x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora Radka Š. | 1.10.2020
Bezproblémový obchůdek. Velmi příjemné jednání s vyřízením objednávky a rychlé zaslání zboží. Velká spokojenost. Moc děkuji.
Avatar autora Milan Špaček (Administrátor) 2.10.2020
Dobrý den Radko, moc děkujeme za pěkné hodnocení a zároveň doufáme, že jste u nás nenakupovala naposledy... ;-)
VP Avatar autora Vladimír Procházka | 4.9.2020
Ano spokojen i přes závadu na zboží byla závada velice brzo odstraněna a zboží dovezeno až domů s obchodem jsem spokojen
ET Avatar autora Eliška Tittelbachová | 2.9.2020
1ks zboží vráceno (vybrala jsem malou velikost), vráceno i dodána větší velikost během několika dnů, velká spokojenost ET
Avatar autora Helena Špačková (Administrátor) 2.9.2020
Velmi děkujeme za Vaši milou reakci na služby našeho obchodu, ceníme si každého hodnocení. Přeji pěkný den a kolu zdar ;-) Helena Špačková
B Avatar autora Brigita | 31.8.2020
Super, velká spokojenost
Avatar autora Helena Špačková (Administrátor) 2.9.2020
Děkujeme velmi za kladné hodnocení našich služeb. Od naší stálé zákaznice, jako jste Vy, to hřeje nejvíce :-) Krásné babí léto na kole přeje Helena Špačková.
Avatar autora | 27.8.2020
+ vybrané zboží byl můj první nákup, ale došlo v pořádku
- strastiplná cesta dopravy zboží Zásilkovnou.cz

B Avatar autora Barys | 26.8.2020
rychle a kvalitně
VP Avatar autora Vladimír Procházka | 23.8.2020
Dobrý obchod max.spokojenost
JP Avatar autora Jaroslav Polak | 14.8.2020
ok,dobrý obchod
Avatar autora | 11.8.2020
Rychle a spolehlive jednani.
Avatar autora | 6.8.2020
Rychle a spolehlive jednani
JR Avatar autora Jindřich Račanský | 30.7.2020
Již dvakrát a vždy spokojen.
Avatar autora | 19.7.2020
+ přehledné www
+ rychlé dodání
+ dáreček
+ zboží jak na obrazku
+ kvalitní materiál
- žádnou jsem nenašla

Vše super. Naprostá spokojenost. Děkuji :-)
Avatar autora | 15.7.2020
Po objednání zboží jsem toto ihned zaplatil,ale asi tři/čtyři dny po platbě mi přišla zpráva,že zboží není a tak si mohu vybrat něco jiného nebo mi pošlou peníze zpět.Tyto jsem skutečně asi po 14 dnech obdržel na konto...
Avatar autora Milan Špaček (Administrátor) 2.9.2020
Dobrý den pane Ladislave, Vaše objednávka byla provedena v sobotu 4.7.2020 ve 22:35, kdy náš eshop sice přijímá objednávky, ale v provozu nejsme, jelikož je to víkend a navíc noc. Vaši objednávku jsem začala vyřizovat v pondělí 6.7.2020, na dovolené, když jsem zjistila, že Vámi vybrané zboží není skladem. Peníze z našeho účtu odcházely 10.7.2020, když jsem z dovolené dorazila. Pokud dorazily později, je to chyba na straně banky. I přes to se omlouváme za zpoždění. I v našem podniku jsou dovolené. Pěkný den, Špačková - KolaŠpaček.
MS Avatar autora Miluše Somrová | 13.7.2020
Byla jsem spokojená
PC Avatar autora Petra Cieslarová | 13.7.2020
Velmi 5☆
RD Avatar autora Roman Doležal | 9.7.2020
Jsem spokojen !!!
P Avatar autora Pepa | 23.6.2020
Jsem nestandardní postavy a nechápu, jak může někdo provozovat eshop bez možnosti filtrace podle velikostí
JC Avatar autora Jiří Cmíral | 19.6.2020
Spokojenost ????
Avatar autora Jiří Škrobák | 16.6.2020
spokojenost
Avatar autora | 15.6.2020
Vybíral jsem jen to, co bylo v dostatečném počtu skladem, zároveň s objednávkou dorazil další email, s upozorněním, že díky Covidu se objednávka zpozdí. A opravdu, zboží dorazilo za více jak týden. Proto nemohu obchod s klidným svědomím doporučit.
Avatar autora Milan Špaček (Administrátor) 26.7.2020
Dobrý den, jak všichni víme COVID-19 měl bohužel následky zcela ve všech odvětvích a oborech. Bohužel i v našem případě se stalo, že se objednávky opozdily. Nedokázali jsme ovlivnit vzniklou situaci, ale právě proto jsme zákazníkům do emailů psali informaci o zpoždění zásilek, aby s tímto počítali. Tímto se omlouváme, ale s touto situací opravdu nikdo nepočítal. Pěkný den Špačková - KolaŠpaček